Sajtóközlemény
7 új munkahelyet teremtettünk Európai Uniós támogatásból.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULÓ GYAKORNOKOK FOGLALKOZTATÁSA AZ ÜVEG-ÁSVÁNY KFT-nél

Az Üveg-Ásvány Kft a „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírás során ”Gyakornokok alkalmazása az Üveg-Ásvány Kft-nél” TÁMOP-2.3.4-A/13-1-2014-0883 azonosító számmal nyert 18,43 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást az Európai Szociális Alapból.

A támogatás segítségével 7 fő gyakornok (4 fő villanyszerelő, 2 fő  lakatos , 1 fő marketing ügyintéző) alkalmazására nyílt lehetőségünk, akik a projekt ideje alatt, 9 hónapon keresztül  szereztek gyakorlatot és tapasztalatot a Társaságunk által biztosított nagy szakmai tapasztalattal rendelkező mentorok mellett. 

A projekt elsődleges célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának elősegítése, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Gyakornokaink a 9 hónapos, támogatott foglalkoztatás után, minimum 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatásban vesznek részt, melyet a cég önerőből finanszíroz.

A projekt megvalósításával Társaságunk 7 db új munkahelyet teremtett.

További információ kérhető:

Kővári Károly minőségügyi vezető

Telefon:        +36309273980

Email:           kovarik@uveg-asvany.hu

2015 AUG 11 13:50:17/